DHE undervisningDHE undervisningDHE undervisningDHE undervisningDHE undervisningDHE undervisning
 
 
 
 
 
DHE kurser og rådgivning

Heste i træning

I 2018 åbner vi op for, at du kan sende din hest i træning hos os.

Træningen tilrettelægger vi sammen med dig, og du deltager i træningsforløbet i den frekvens, det kan passe for dig. Undervisning under hestens træningsforløb er inkluderet i prisen.

Vi arbejder med alle typer heste, dog med forbehold for at træning af uønsket adfærd vurderes individuelt. Tilridning og træning af ponyer også muligt.

Træning hos Nanna og Helle bygger på Ute Lehmanns principper, mens træning hos Frederikke bygger på Blueberry Hills principper. I trekløveret nyder vi stor gavn af samarbejde og sparring med hinanden, og det er helt almindeligt forekommende, at vi deltager i hestenes træning på tværs af vores kunnen. Hestetræningen har altid fokus på bløde og klare signaler, moderne indlæringsteori og hestens mentale og fysiske evner.

Vi arbejder altid på at skabe en tilpas og tryg hest, som er afspændt og motiveret for at arbejde med mennesker. Derfor tilpasses træningsforløbene individuelt til hesten, og du vil blive orienteret, hvis noget ændres ud fra den oprindelige plan.

Du er meget velkommen til at besøge os og få en uforpligtende snak før du beslutter dig – kemien skal passe sammen, og du skal føle dig i tryg, hvis du vælger os som trænere for din hest og dig. Det er naturligvis muligt at booke træning hos hhv. Frederikke Hansen eller DHE særskilt iht. dine ønsker.

Hest i træning 1 måned: 5.500,- kr. inkl. opstaldning, hø og mineraler.
Prisen er inkl moms.

DHE rideskole
Frederikke Hansen.

 


DHE rideskole
Nanna Laursen.

DHE rideskole
Helle Knudsen.

 

Fotos: Katja Jensen Photography

 
 
 

AGILITY og TRAIL
hjemme hos dig?

PROFESSIONEL
SPARRING

DHE har igen bestilt nyt udstyr og kører i hele landet i 2018.

Læs mere og book ...

 
 
 
 
 
 

Vi har 5 gæster online