DHE træf DHE træf DHE træf DHE træf DHE træf DHE træf DHE træf DHE træf DHE træf DHE træf DHE træf DHE træf
 
 
 
 
 
DHE træf generelt

Hvad er DHE træf?

DHE træf er en årligt tilbagevendende begivenhed for alle, som har lyst til at deltage i et unikt hestearrangement med positiv stemning og anderledes konkurrencer. Alle er velkomne uanset alder, hesterace, ridedisciplin og ambitioner – og uanset om du er medlem af en klub eller ej!

Teamet bag Den Hele Ekvipage arbejder målrettet mod at skabe rammerne for et event, hvor der dystes i både velkendte, samt nye og innovative discipliner. Visionen er at glade heste, positiv stemning, godt samarbejde og godt sportsmandskab går op i en højere enhed i klasser så som Agility, Dressur, Løsarbejde, BBH spring, cordeoklasser, jordarbejde og meget andet.

DHE træf er meget mere

Fokus på den hele ekvipage sker ikke kun på konkurrencebanen. I DHE Træf bestræber sig på at skabe et forum, hvor deltagere og publikum, udover den venskabelige dysten, også har mulighed for tilegne sig ny viden. Gennem vejledning og sparring hos kyndige fagfolk får deltagerne en ny og bred inspirationspallette med hjem til det daglige hestehold.

For at skabe dette "vidensvindue" centreres en stor del af DHE teamets arbejde om at tiltrække en bred vifte af professionelle hestefolk fra ind- og udland. Disse mennesker er at finde på udstillerpladsen, hvor det er deltagere, tilskuere og øvrige udstillere frit for at gå på opdagelse i alle afkroge af hestenes forunderlige verden. Vi tror ikke på den gyldne løsning, og lægger derfor stor vægt at give alle deltagere en brede viden og ekspertise omkring den hele ekvipages ve og vel.

Alt dette suppleres af et dagsprogram, som vil være krydret med workshops, demo’er, foredrag og opvisninger fra udstillerne, deltagere og udefrakommende aktører.

For at få det hele med og nyde godt af den gode atmosfære vælger mange at overnatte hele weekenden. For at imødekomme dette oprettes et hyggeligt campingområde, som er tilgængeligt for deltagere både med og uden hest. Alle dage kan der købes fuld forplejning i køkkenet, mens Kiosken byder på diverse lækkerier til hoved- og mellemmåltider.

Det er målet, at DHE Træf skal blive et anerkendt heste-event i særklasse, hvor sund fornuft og ansvarlig hesteomgang er alfa og omega. Skal dette lykkes, har vi brug for din opbakning og deltagelse!

Har du lyst til at opleve et af årets fedeste og mest unikke hestearrangementer? Så kom med hest, som campist eller som tilskuer, nyd den gode stemning, udvid netværket og få en masse ny viden med hjem. Alle detaljerne er at finde i menuen til venstre, og har du yderligere spørgsmål, kan du altid kontakte os pr. mail eller via Facebook.

Medlemmer af Dansk Rideforbund er også velkomne og kan ikke eksluderes fra DRF arrangementer pga. deltagelse, da der ikke foregår klasser beskrevet i DRF reglementet.

Se meget mere om DHE Træf på www.denheleekvipage.dk eller på Facebook ”DHE Træf”


Vi glæder os til at se dig

Venlig hilsen Helle Knudsen og resten af DHE Træf teamet

 
 
 

AGILITY og TRAIL
hjemme hos dig?

PROFESSIONEL
SPARRING

DHE har igen bestilt nyt udstyr og kører i hele landet i 2018.

Læs mere og book ...

Del på facebook

 

Klik „Del“ for at dele på facebook.

Facebook sideFacebook

Synes godt om os

Klik „Synes godt om“ på vores facebook side og få sidste nye info på vores opslag.

Vores facebook side ...

Facebook gruppeFacebook

Del erfaringer

I vores facebook gruppe kan du få input og dele erfaringer o.m.a.

Vores facebook gruppe ...

 
 
 
 
 
 

Vi har 23 gæster online