DHE træf
 
 
 
 
 

DHE Træf & Stævne 2012 afvikles d.16.-19.august

Så blev DHE Træf 2011 afviklet- med meget STOR succes! weeekenden 19.-21. august dannede rammen om det første DHE Træf, og blev samtidig startskudet til en tilbagevendende tradition!

Næsten 50 heste deltog med deres mennesker, og der blev dystet i heste agility på både let og øvet niveau, BBH spring. løsarbejde, flot dressur efter frit program, showklasse, pas de deux dressur,og som rosinen i pølse enden blev det hele afrundet med den nye Horse and Dog Trail, hvor rytteren har hund med på banen og skal fremvise denne i lydighedsprogram fra hesteryg, og uddeling af de 5 flotte awards,Mest Balancerede ekvipage v. Simple Balance,  Magic Moment of Harmony v. Ute Lehmann, Rideglæde Prisen v. Susan Kjærgård, smukkeste ekvipage v. Helle Knudsen, og Bedtse sportsmandskab ved Den Hele Ekvipage.

Det var en fantastisk weekend, som emmede af rideglæde, hygge, godt sportsmandskab, og kammeratlig og kollegial udveksling af træningserfaringer, øvelser,og godt horsemanship.

Et Stort tak til ALLE der kom og deltog som rytter, handler eller tilskuere- I var alle med til at gøre det til en fantastisk weekend!

Pauline fra Hestevelfaerd.dk var en af de mange som knipsede billeder- se galleriet her

Se også flere billeder på facebook siderne "Den hele Ekvipage" og "hvad mon der sker på Djursland den 19.-21. august??"

 

Er du en af dem som ikke nåede at købe den Fede DHE hættesweatshirt eller fortryder du bare at du  ikke købte en ekstra i en anden farve, så er der mulighed for at købe af de sidste 5 stk. til spotpris-200 kr/ stk. Mail eller sms for str. og farve. Først til mølle...

Se sweatshirt farver her

 

FACEBOOK find os her: "Den Hele Ekvipage" , og Gruppen "Hvad mon der sker 19.-21. August på Djursland"

Find tilmeldingsskema her

 
 
 

Del på facebook

 

Klik „Del“ for at dele på facebook.

Facebook sideFacebook

Synes godt om os

Klik „Synes godt om“ på vores facebook side og få sidste nye info på vores opslag.

Vores facebook side ...

Facebook gruppeFacebook

Del erfaringer

I vores facebook gruppe kan du få input og dele erfaringer o.m.a.

Vores facebook gruppe ...

 
 
 
 
 
 

Vi har 83 gæster online