DHE rideskole DHE rideskole DHE rideskole DHE rideskole DHE rideskole DHE rideskole DHE rideskole DHE rideskole DHE rideskole DHE rideskole
 
 
 
 
 
HORSE IN HARMONY RIDESKOLE

Om os

Frederikke Sofie Hansen er uddannet Psykomotorisk Terapeut og fra foråret 2018 optaget på Blueberry Hill’s uddannelse som Basisinstruktør. Ved siden af har hun selv 3 heste og tilbyder også privat undervisning ude hos kunder og tager også heste i træning og tilridning.

Helle Knudsen er landbrugsuddannet med grønt diplom, har undervist i ca. 15 år, har selv flere heste, hvoraf nogle indgår i rideskolen. Helles passion er at skabe en rideskole, som ikke kun giver eleverne en tryg start med sikkert fundament, men også en skole som kan være forgangsfigur og sætte fokus på udvikling af viden og knowhow i rideskoler generelt.

DHE rideskole”Frede” og Helle er et stærkt team, som sammen planlægger aktiviteterne i rideskolen og står inde for hestenes træning

Holdundervisningen afvikles med Frederikke som primær underviser og Helle som ”vikar” og sparring med eks. forældre, ekstra hjælp ved en lektion efter behov mv.

Frederikke Hansen.

 

DHE rideskole
Helle Knudsen.

 
 
 

AGILITY og TRAIL
hjemme hos dig?

PROFESSIONEL
SPARRING

DHE har igen bestilt nyt udstyr og kører i hele landet i 2018.

Læs mere og book ...

 
 
 
 
 
 

Vi har 72 gæster online