DHE undervisningDHE undervisningDHE undervisningDHE undervisningDHE undervisningDHE undervisning
 
 
 
 
 
DHE kurser og rådgivning

Trailer træning

Der er stadig mange, som ikke helt har fået løst koden til at læsse deres hest problemfrit inden stævnet, før turen med veninderne eller før et dyrlægetjek på klinikken. For ejeren betyder det ofte stor frustration og irritation.

For hesten er det almindeligvis endnu værre. Den oplever det endnu mere frustrerende, den bliver bange, skræmt og ofte meget misforstået! Hesten, som er utryg ved trailerlæsningen, får ikke en optimal start på det den skal ud og udføre. Ergo kan den heller ikke præstere optimalt.

Få styr på trailerlæsningen og få mere kapacitet i både dig og din hest så stævnet, rideturen med veninderne eller turen til klinikken kan foregå ustresset og med fuld fokus på det, som i kom for at gøre!

Undervisningen foregår på hestens adresse.

Varigheden er forskellig, dog oftest 2-4 lektioner fordelt med 1-2 ugers mellemrum.

Trailer træningen foregår som undervisning, hvor du selv inddrages og lærer hvordan du læsser din hest roligt og afslappet, samt hvordan du fremadrettet skal agere hvis en uforudset situation opstår. Træningsøvelserne kan nemt integreres som en del af din hverdag hvorved jeres øvrige samarbejde også styrkes.

Ved undervisning i trailer læsning skal du have en trailer af passende størrelse til rådighed. Traileren skal være koblet på en bil så den ikke kan tippe.

Pris: 500 kr./time inkl. moms + kørsel. 3 kr./km

Det tilstræbes, at en trænings lektion ikke overskrider en time, da både du og hesten skal kunne forblive fokuseret.


DHE undervisning


DHE undervisning

 
 
 

AGILITY og TRAIL
hjemme hos dig?

PROFESSIONEL
SPARRING

DHE har igen bestilt nyt udstyr og kører i hele landet i 2018.

Læs mere og book ...

 
 
 
 
 
 

Vi har 15 gæster online