DEN HELE EKVIPAGE DEN HELE EKVIPAGE DHE træf DHE træf DHE træf
 
 
 
 
 
Den Hele Ekvipage er forhandler af VetCurs produkter

VetCur er en produktserie af kvalitetsfoder
til hest, hund og kat

Med afsæt i naturlig fodring af vores dyr, har VetCur udviklet en unik serie af tilskuds- og fuldfoderprodukter baseret på alt det gode naturen har at byde på.

Så synes du dine dyr fortjener en naturlig fodring, hvor urter fra naturens skatkammer hjælper dem med at opretholde deres sundhed, så er VetCur måske noget for dig!

Du kan se VetCurs produktserie på deres hjemmeside www.vetcur.dk eller kontakte mig for vejledning.

Ønsker du rådgivning om valg af foder eller har du spørgsmål så kontakt Helle Knudsen på mobil 4052 3956 eller på mail. Har du flere heste eller står med en given problemstilling, kører jeg gerne til din stald og møder dig og dine heste.

Ønsker du at bestille, bedes du udfylde bestillingsskemaet her og fremsende det i en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Min egen erfaring og forklaring

For mig er det ret simpelt – trivsel gi’r sundhed !

Når fysisk og mental trivsel følges ad, er min chance størst for at mindske alle øvrige uforudsete udgifter såsom dyrlæge, ekstra smede besøg mv. og jeg opnår mest mulig kvalitetstid med mine dyr.

Til vores hestehold har vi valgt:
1. Masser af hø af god kvalitet og holdbarhed
2. Vivet Mineral fra VetCur
3. Heste som kræver ekstra, fodres med 1-2 kg lucernestilke af god kvalitet uden melasse eller med lucernepiller som opblødes.
4. Ønsker vi mere energi tildeles koldpresset rapsolie.

På lager har vi altid VetCurs Olier, Di- Im- og ReVet – disse er tilsat urter til at imødekomme forskellige problemstillinger og tildeles efter behov.

Fodring skal gøres med øjnene ...

 

 

 

 
 
 

 

 
 
 
 
 
 

Vi har 3 gæster online