Top
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Rideskolestævne Lørdag D. 15-06-2019

15. juni 2019 @ 10:00 - 16:00

RIDESKOLESTÆVNE

Vi vil på Den Hele Ekvipage Rideskole gerne byde vores elever og opstaldere til rideskolestævne den 15. juni 2019! Dagen vil byde på forskellige klasser, hygge, sjov, pommesfritter og kage… ja kort sagt; alt hvad der hører til for at skabe ægte stævne-stemning! 😀

Stævnet er for rideskolens elever- og opstaldere, men tilskuere udefra er meget velkomne.

Dagens vigtigste formål er at skabe en hyggelig atmosfære for både deltagere, tilskuere og heste. Vi håber meget at så mange som muligt vil deltage til aftensmad- og hygge, når dagen er omme.

Priser:
150 kr pr. deltager
Gratis entre for tilskuere

Det vil være muligt at deltage i følgende klasser:
?‍♀️ Barn trail e-klasse
? Junior let, præcisionstrail – d-klasse
? Junior let, dressur – d-klasse
? Junior øvet, præcisionstrail – c-klasse
? Junior øvet, dressur – c-klasse
? Voksen, præcisionstrail – c-klasse
? Voksen, dressur – c-klasse
? Ponygames (vi anbefaler så mange som muligt at deltage her!)

Vi er totalt glade for at Camilla Stormont og Sara Siobahn har sagt ja til at komme op og være dommere i klasserne – det bliver fedt for eleverne – så er vi på hjælper siden og de får lejlighed til at møde disse to dygtige hestetrænere osse !

? Kort klassebeskrivelse:
Barn trail – e-klasse:
Denne klasse er for de mindste og for begyndere. Her kan alle være med. Trækker er valgfrit. Der laves en rækkefølge på forskellige agilityforhindringer på dagen og programmet gentages undervejs af trækker / dommer. Der gives ikke point i klassen og alle får en deltagerroset.
Junior let, præcisionstrail d-klasse:
Denne klasse er for de juniorryttere, som selvstændigt kan ride i skridt, eventuelt lidt trav (valgfrit). Programmet udføres uden trækker, men med mulighed for opråb. Programmet indeholder enkelte styringsøvelser og 2 agilityforhindringer, som rytterne skal ride henover. Der gives deltagerroset til alle pg der rangeres 1.-3. Plads.
Junior let, dressur d-klasse:
Denne klasse er for de juniorryttere, som selvstændigt kan ride i skridt, eventuelt lidt trav (valgfrit). Programmet udføres uden trækker, men med mulighed for opråb. Programmet består af simple baneøvelser med trav på langsiderne. Der gives deltagerroset til alle og der rangeres 1.-3. Plads.
Junior øvet + voksen, præcisions-trail c-niveau:
Denne klasse er for de mere øvede ryttere, både junior og voksen, som kan ride selvstændigt i skridt og trav, med valgfri galop. Programmet er uden trækker. Du vil få udleveret et program på forhånd, som du kan øve, ligesom at vi øver i undervisningerne op til. Programmet indeholder forskellige øvelser, samt enkelte agilityforhindringer. Der kan gives hjælp undervejs, skulle du blive i tvivl om programmet (til juniorryttere). Junior og voksen rangeres hver for sig. Der gives ikke deltagerroset i denne klasse.
Junior øvet + voksen, dressur c-niveau:
Denne klasse er for de mere øvede ryttere, både junior og voksen, som kan ride selvstændigt i skridt og trav, samt let galop. Programmet er uden trækker. Du vil få udleveret et program på forhånd, som du kan øve, ligesom at vi øver i undervisningerne op til. Programmet indeholder forskellige baneøvelser i skridt og trav, med valgfri galop. Der kan gives hjælp undervejs, skulle du blive i tvivl om programmet (til juniorryttere). Junior og voksen rangeres hver for sig. Der gives ikke deltagerroset i denne klasse.
Ponygames:
Et sjovt tiltag, hvor underviserne sammensætter hold, på baggrund af de tilmeldte elever. Her sammensættes hold på tværs af niveauer og aldersgrupper. Klassen er tænkt som en sjov og hyggelig afslutning, hvor deltagerne udfordres på sammenhold, eftertænksomhed, snilde og vaske ægte team-spirit 🙂

VI GLÆDER OS HELT VILDT MEGET! Og håber at se så mange som muligt. Dagens program starter 10.00 og forventes afrundet 16.00. Husk at læse infoen om stælvnet her i gruppen GRUNDIGT og HUSK tilmelding senest 6/6-2019, men gerne så hurtigt som muligt ♥ .

Hvis nogen vil donere en kage så tager vi imod med kys-hånd! Husk stævnet er åpben for bedsteforældre, venner og veninder – jo flere folk jo bedre;)

Detaljer

Dato:
15. juni 2019
Tidspunkt:
10:00 - 16:00
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/2863734813851808/

Sted

Den Hele Ekvipage Horse Center
Søholmvej 1
Nørager, Østjylland 8961 Danmark
+ Google Maps
Phone
40523956