Top
Djurs Horse Park åbner i uge 32!

Om Den Hele Ekvipage Horse Center

Den Hele Ekvipage sætter viden i centrum, og smider de dårlige undskyldninger på porten!

Vi ønsker at flytte hesteverdenen og hestesporten til et sted hvor viden er spydspidsen, og går hånd i hånd med ansvarlighed, faglighed, professionalisme og objektivitet.

Naturen… er alt afgørende. Ikke kun for os men også for hestene. Hestene trives optimalt i højørkner – det er ikke dem Danmark har flest af, og hesten er principielt en invassiv race i vores verdensdel, dvs. den faktisk skader miljøet hvis den levede vildt. Derfor har vi valgt et opstaldnings system til vores 30 heste som er vandrefold med et mål om at blive et vaskeægte Paddock Paradise.  På denne måde kan vi etablere et kontrolleret men optimalt miljø for hestene, samtidigt med at lade det naturlige miljø omkring dem vokse til fordel for insekter, fugle og naturen generelt.

Hestene…er hjertet i vores arbejde. Det første tegn på domesticerede heste findes 6000 år tilbage, og er beviset for at hestene er det dyr der har haft størst indflydelse på det liv vi lever i dag. Uden den havde mennesket ikke kunne rejse så langt og hurtigt, og verden ville kort sagt have set helt anderledes ud.

Hestene er gået fra at være altafgørende for os som mennesker til at være hobby, og megen viden er gået tabt i tiden fra dens job i landbruget og til nu. Samtidigt har der aldrig været forsket så meget i heste som de sidste 10 år – det er på tide at vi stopper op og lytter!

Kernen i vores arbejde er at uddanne respektfulde, ansvarlige, og nysgerrige hesteejere som bruger viden og indsigt til at skabe et samarbejde med hestene til gode for begge parter, og på samme niveau uanset om man er hobby rytter, konkurrencerytter eller blot en hesteven.

vandrefold i djursland

Menneskene… er grundstenen i vores arbejde. Kun igennem mennesker kan vi skabe indflydelse på hestenes liv og færden. Hos os er det ligeså naturligt ”som at klø sig i håret”, at vi tror på det bedste i mennesker og evnen til at et menneske og en hest kan ændre sig hvis de rette vilkår er til stede!

I vores dagligdag med opstaldning, rideskole, træningsheste, foredrag og kurser ledes ud fra en overbevisning om at ansvar kommer når der er mod nok til at dele det ud. Derfor har vi eks. ingen skrevne regler på døre eller toiletter – alle mennesker kan naturligvis tænke selv;) Vi øver os i at fokusere på mulighederne i stedet for begrænsningerne, og at se på intentionen bag handlingen i stedet for handlingen alene.

Sporten… er der hvor den helt store debat raser. Hesteverdenen er delt i flere lejre, de to yderdele hvor den ene gør som de altid har gjort, den anden har sadlet helt om og er blevet påpasselig og skeptisk over for brug af hesten i sporten, og en lille gruppe i midten som stadig mener der er lys for enden af tunellen og har samlet handsken op – ”Det kan GODT lade sig gøre at udøve sport uden at hestene lider overlast – der skal findes en vej!”

Hvis ikke du Allerede har regnet den ud, så er det denne lejr vi hører til i!

Blå tunger, Stramme næsebånd, smerteansigter, gennemsnitlig levealder 8 år, det hører ingen steder hjemme!!

Den Hele Ekvipage Rideskole

Vi ønsker at skabe linket mellem hestevelfærden og sporten igennem viden og eksempel! En hest kan og bør gå ude, med fri bevægelse, selvvalgt social adfærd, og adgang til at udøve deres spiseadfærd 24/7, og stadig være aktiv i sporten med en rytter som aktivt vælger uddannelse, viden og den lange vej i stedet for hjælpemidler og hurtige resultater.

 

Teamet bag Den Hele Ekvipage

Helle KnudsenHelle Knudsen er hende med alle ideerne og visionerne.

Uddannet landmand med grønt diplom, har altid arbejdet med heste ved siden af sit øvrige arbejde og har en forkærlighed for problemløsning, hvad enten det er hestens adfærd, eller det er inputs til management der er behov for.

Helle leder i det daglige stedet med opstaldere og rideskole, samt den forestående åbning af Djurs Horsepark. Ud over dette vikarierer hun i rideskolen, og laver rådgivning og Foredrag.

 

 

Desirae RasmussenDesirae (Des) Rasmussen er det store overblik – hende som sorterer alle ideerne og holder fast i planerne.

Des er uddannet med marketing og projekt ledelse. Hun står for al social media, styring af kalendre, og det store overblik når der er rigtig mange bolde i luften. … og mest af alt – hun fylder hullerne og holder samling på trådene.

Des har selv 1 hest som ikke er tilredet.

 

 

Frederikke Sofie HansenFrederikke Sofie Hansen er uddannet Psykomotorisk Terapeut og bestod pr. marts 2019 sin eksamen som BBH Basis Instruktør. Frederikke tager heste i træning, underviser junior og voksne i vores rideskole, samt holder kurser og workshops, med emner som ”Rytterfokus for den målrettede ekvipage” og Longering.

Frederikke har selv 4 heste, hvoraf den ene er pensionist, en pony som laver tricks, longe og elevhest i rideskolen, og 2 varmblod som hun rider dressur.

 

 

Pia MotaweaPia Motawea er uddannet Horse in Harmony Trainer hos Ute Lehmann, og Centreret Ridning Level 1 instruktør. Pia er vores nyeste ben og har været en del af holdet siden september 2018. Hun står for at undervise nye elever/ nybegyndere og Drop-in Ridetur samt turist ridning.

Pia har selv 1 hest, som hun rider akademisk dressur på, og hjælper med træning af elevhestene.

Hej!

Hvad skal du lave i weekenden?

Vi har masser af aktiviter til alle...

se vores kalender
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.